PARDO YACHTS brand nastao je 2016. godine, njgov začetnik Cantiere del Pardo osnovao ga je nakon 40 godina iskustva u izradi brodova. Strast i uspjeh dozvoljavaju ulaganja u nove tehnologije i inovacije, razvijanje novih modela i poboljšanje brige o (budućim) vlasnicima plovila

Od 1973. godine, godine početka rada zaklade Cantiere del Pardo, brodogradilište predstavlja jednu od najprestižnijih tvrtki koja je do sada stvorila preko 4.000 plovila visokih performansi, kvalitete i udobnosti.

PARDO YACHTS su stilska plovila “Made in Italy”, s mješavinom snage i elegancije, udobnosti i funkcionalnosti koja se može prilagođavati zahtjevima kupaca.

Kvaliteta materijala i završne obrade, pozornost usmjerena na detalje i mogućnost prilagodbe zajedno s novim tržišnim zahtjevima i dugogodišnjim iskustvom ključne su stavke koje predstavljaju ovaj novi vrhunski brand PARDO YACHTS.

PARDO 43 dizajniran je za sofisticiranog vlasnika, koji između ostalog cijeni i visoku kvalitetu, vrhunski dizajn, luksuz i udobnost. Izvedba i brzina razlikuju novi PARDO 43 od ostalih plovila zahvaljujući pažljivom istraživanju oblika trupa i inženjeringa.

TRUP I PALUBA

PARDO 43 V trup, s kutom od 16 ° u krmi i 50 ° u pramcu, osigurava zaklon od mora, glatke manevre i brzo planiranje. Trup, bokovi i paluba izrađeni su od PVC-a visoke gustoće kako bi plovilo bilo kruće, te imalo bolju toplinsku i zvučnu izolaciju. Strukturne su pregrade izrađene od kompozitnog materijala.

MOTOR

Zahvaljujući sjajnoj pomorskoj arhitekturi, IPS motori okrenuti su ka budućnosti, imaju bolji centar gravitacije i visoku stabilnost. Time se izbjegava podizanje pramca, smanjuje potrošnja, te plovilo ubrzava bez rizika od zadržavanja mora na pramcu. 2 Volvo IPS motora (500 ili opcionalno 600) imaju mogućnost ugradnje sa u stabilizatorom.

EKSTERIJER

PARDO 43 savršen je za one koji na brodu vole provoditi vrijeme u društvu obitelji i prijatelja, kao i za one koji se žele opustiti u manjem društvu. Jedna od glavnih karakteristika palube je mogućnost šetnje cijelom palubom što pruža više iskoristivog prostora i sigurniji boravak s djecom ili gostima na brodu. Paluba je suša te je pristup sunčalištu i sidrištu jednostavniji.

Proširena dodatna platforma može se koristiti, kao i na mega jahtama, za prelaženje na palubu ili sa palube, pri plivaju ili tuširaju. Može se pretvoriti u još jedno područje za zabavu opremljeno madracima, jastucima ili stolicama za ležanje. Druga mogućnost je podići platformu kako bi poduprla tender, jet ski i igračke za vodu.

PARDO 43 kokpit presvučen je prirodom tikovinom (std) ili sintetičkom tikovinom (opt) u različitim kombinacijama, kao i za trup, palubu i jastuke boje se mogu prilagoditi željama kupca. Kokpit je opremljen fiksnim stolom za 8 osoba ili s 2 stola sa električnim podizačima (na zahtjev). Iza standardnih klupa u kokpitu može se dodati veliko sunčalište ispod kojeg se nalazi više mjesta za spremanje. Može se ugraditi i garaža za tender s hidrauličnim otvaranjem (opt).

Predložena su dva rješenja za tendu (opt) koja pokriva krmeni dio plovila; električni mehanizam koji je integriran u T-vrh ili ručno rješenje sa stupovima. Još jedna vrlo posebna funkcija je električni sustav preklapanja stranica trupa, koji se može dodati na zahtjev. Ova inovativna “terasa na moru” omogućava ugodniji boravak na palubi dok je plovilo usidreno.

KUHINJA

Ugodna vanjska kuhinja s umivaonikom, hladnjakom, spremištem, mogućim dodacima: hladnjaci, aparat za kavu, ledomat, roštilj ili indukcijska ploča za kuhanje dopuštaju uživanje u otvorenom zraku na savršen način.

T-VRH

T-vrh napravljen je od krutih i laganih ugljikovih vlakana koji čine da ima bolju stabilnost i da se manje ljulja. T-vrh štiti kormilara i prostor kuhinje. Na vrhu se nalaze integrirana led svjetla namjenjena području kuhinje te se na zahtjev mogu dodati i svjetla koja  osvjetljavaju prostor kormila ili stola za kokpit.

INTERIJER

Interijeri, zahvaljujući velikom volumenu trupa i savršenim visinama, primamljiv je, udoban i prostran. Prostor je otvoren sa dvije velike kabine, u pramcu se nalazi glavna kabina s vrlo velikim krevetom, brojnim spremištima, velikim ormarima, svježim zrakom i prirodnim svjetlom. Dok se na krmi nalazi vrlo veliki prostor za skladište koji se može prenamijeniti u sekundarnu kabinu s 2 odvojena kreveta za jednu osobu, ormarima i mnogim skladišnim prostorima. Područje prolaza između dvije kabine je izvrsno! Glava, koja se nalazi između 2 kabine, pruža vrlo veliki odvojen zasebni tuš. Boje i materijali interijera mogu se potpuno prilagoditi.

SPECIFIKACIJE

Model: PARDO 43
Projekt: Zuccheri Yacht Design
Dizajn: Zuccheri Yacht Design & Cantiere Del Pardo SpA
Graditelj: Cantiere Del Pardo
Ukupna dužina (LOA): 13.45 m
Ukupna dužina s proširenom platformom: 14.00 m
Širina: 4.20 m
Gaz: 1.05 m
Kapacitet (osoba): 12 B /16 C pax
Istisnina: 9.9 ton Approx
Motori:

2 x Volvo IPS 500 (2 x 370 hp)

2 x Volvo IPS 600 (2 x 435 hp) Opt

Kapacitet goriva: approx. 1.200 lt
Kapacitet vode: approx. 300 lt
Verzija: EU, AUS (USA, JPN Opt)
Brošura: Preuzmi (EN)
Preuzmi (IT)
Specifikacije: Preuzmi (EN & IT)

Ukoliko imate pitanja o PARDO 43 modelu budite slobodni kontaktirati nas

Nazovite +385 (0)91 72 71 866 pošaljite E-mail na info@alb.hr ili popunite formular

Adria Luxury Boats d.o.o. može prikupiti moje podatke, ime i prezime i e-mail adresu, kako bi me mogli kontaktirati vezano za moj upit.
Pročitao sam i slažem se s Pravilima o privatnosti.
PRISTAJEM