/

PARDO 43

Slanjem ovog obrasca zakazati ćete najam plovila bez obveze, naš charter savjetnik kontaktirat će vas u roku od 48 sati.

* Gorivo NIJE uključeno u cijenu.
* Skiper NIJE uključen u cijenu.

SKIPPER

100DAN

PARDO 43

PARDO 43 V trup, s kutom od 16 ° u krmi i 50 ° u pramcu, osigurava zaklon od mora, glatke manevre i brzo planiranje. Trup, bokovi i paluba izrađeni su od PVC-a visoke gustoće kako bi plovilo bilo kruće, te imalo bolju toplinsku i zvučnu izolaciju. Strukturne su pregrade izrađene od kompozitnog materijala. PARDO 43 savršen je za one koji na brodu vole provoditi vrijeme u društvu obitelji i prijatelja, kao i za one koji se žele opustiti u manjem društvu. Jedna od glavnih karakteristika palube je mogućnost šetnje cijelom palubom što pruža više iskoristivog prostora i sigurniji boravak s djecom ili gostima na brodu. Paluba je suša te je pristup sunčalištu i sidrištu jednostavniji. Interijeri, zahvaljujući velikom volumenu trupa i savršenim visinama, primamljiv je, udoban i prostran. Prostor je otvoren sa dvije velike kabine, u pramcu se nalazi glavna kabina s vrlo velikim krevetom, brojnim spremištima, velikim ormarima, svježim zrakom i prirodnim svjetlom. Dok se na krmi nalazi vrlo veliki prostor za skladište koji se može prenamijeniti u sekundarnu kabinu s 2 odvojena kreveta za jednu osobu, ormarima i mnogim skladišnim prostorima. Područje prolaza između dvije kabine je izvrsno! Glava, koja se nalazi između 2 kabine, pruža vrlo veliki odvojen zasebni tuš. Boje i materijali interijera mogu se potpuno prilagoditi.

Plovilo pokreće snažni par Volvo Penta IPS 600 sustava s džojstikom za jednostavno rukovanje.

Brod ima kompletnu opremu (između ostalog): Volvo sustav dinamičkog pozicioniranja, hidraulična platforma, električni bimini, dva klima uređaja s mogućnostima grijanja i hlađenja, generator od 8 kW, stabilizator žiroskopa …

Brod se nalazi u ACI marini Opatija – Ičići.

Adria Luxury Boats d.o.o. ovlašteni je predstavnik tvrtke Pardo Yachts za Hrvatsku i Sloveniju.

SPECIFIKACIJE

Graditelj: Cantiere Del Pardo
Ukupna dužina (LOA): 13.45 m
Ukupna dužina s proširenom platformom: 14.00 m
Širina: 4.20 m
Gaz: 1.05 m
Kapacitet (osoba): 12  pax
Istisnina: 9.9 ton Approx
Motori: 2 x Volvo IPS 600 (2 x 435 hp) Opt
Kapacitet goriva: approx. 1.200 lt
Kapacitet vode: approx. 300 lt


Telefon: +385 (0) 91 72 71 866

E-mail: info@alb.hr