PARDO 50

Pardo 43 postigao je veliki uspjeh: više od trideset brodova prodano je za manje od godinu dana. Sada Pardo Yachts s ponosom objavljuje svoj drugi model, Pardo 50, koji je prvi put prikazan na Cannes Yachting Festivalu 2018 kao Svjetska premijera.

Novi brand Cantiere del Pardo, posvećen motornim plovilima, lansirao je ovaj 16-metarski brod na tržište, postavljajući Pardo Yachts kao novog lidera marke Made in Italy. Od 1973. godine, godine osnivanja Cantiere del Pardo, brodogradilište je jedna od najprestižnijih tvrtki u brodogradnji. S više od 4.000 plovila visokih performansi, kvalitete i udobnosti proizvedenih pod imenom Grand Soleil Yachts, Pardo Yachts je sada sinonim snage i elegancije, udobnosti i funkcionalnosti kao i personalizacije.

Snažna povezanost između Cantiere del Pardo i Pardo Yachts je izvanredna i očituje se u zajedničkim detaljima (motorna plovila i jedrilice): npr. Radijus na palubi podsjeća na onaj koji se koristi u jedrilicama i daje vrijednost do uredno dizajniranog trupa. Kao i mala sestra Pardo 43 , Pardo 50 dizajnirao je Zuccheri Yacht Design, zajedno s tehničkim odjelom Cantiere del Pardo. Stvoren je za sofisticiranog vlasnika, cijeneći visoku kvalitetu, vrhunski dizajn, luksuz i udobnost u kombinaciji s performansama i brzinom.

Zahvaljujući strasti i uspjehu koji je donio Pardo 43, Cantiere del Pardo je dodatno uložio u tehnologiju i inovacije koje su dovele do novog projekta Pardo 50, gdje su oblik trupa, dizajn i inženjering pažljivo proučeni.

TRUP I PALUBA

Pardo 50 je savršen kompromis između performansi i udobnosti. Trup u obliku slova V ima promjenjivu geometriju: 16 ° na krmi i više od 50 ° u prednjem dijelu. To jamči izvrsnu plovidbu i istodobno dobro upravljanje, što omogućuje planiranje u sigurnim i brzim uvjetima. Konveksno dno osigurava veću stabilnost.

STRUKTURA

S strukturne točke gledišta, još jedna jaka točka Cantiere del Pardo je posebna tehnika koja se sastoji od trupa vinil smole infundiranog kao monolitne strukture s kobilicom; bočne strane i palubna izrađene su od PVC-a sa velikom gustoćom za toplinsku i zvučnu izolaciju.

MOTOR

Motori se pomiču više naprijed, kako bi imali bolji centar gravitacije i veću stabilnost. Standardna verzija dolazi s 2 Volvo IPS 600 motora (700 ili 800 su opcionalni). Kormilarnica je opremljena joystickom za lakše manevriranje i elektronskim potisnim polugama. Takva ugradnja motora drži pramac od uzdizanja omogućavajući lijepo i udobno krstarenje. Štoviše, olakšava i ubrzava početnu fazu ravnine, osiguravajući dobru i stalnu plovidbu čak i pri najvećim brzinama.

PALUBA

Pardo 50 savršen je za one koji vole provoditi vrijeme sa svojom obitelji i gostima na brodu, kao i onima koji se žele opustiti daleko od gužve. Zbog toga je jedna od glavnih karakteristika uistinu udobna walk-around paluba, razvijena na jedinstvenoj površini, od pramca do krme. Visoki nadvoji osiguravaju veću sigurnost kada imate djecu ili goste na brodu. Među opcijskim značajkama postoji i mogućnost ugradnje hidraulične platforme za kupanje koja se obično koristi na superjahtama, kako bi se osigurao siguran i udoban pristup moru. Krma broda može povećati zabavu i opuštanje na moru: pokretne bočne sekcije mogu se pretvoriti u dvije velike platforme – izgledaju kao dva krova na moru. Zahvaljujući tome, područje kokpita može biti znatno šire.

Pod je izrađen od prirodne tikovine (standardna oprema). Na zahtjev, može se zamijeniti sintetičkom tikovinom. Boje jastuka i presvlake vlasnik može u potpunosti prilagoditi svome ukusu. Prostori za opuštanje smješteni su sprijeda, gdje se nalazi prostor za sunčanje i na krmi gdje se nalazi veliki ležaj za sunčanje s lijepim i velikim spremištem ispod. Ono se može postaviti i kao tenderska garaža gdje se može pohraniti tender do 2.9m.

Glavna karakteristika eksterijera je kuhinja. Moguća su dva različita rasporeda: standardna kuhinja smještena uzdužno do ulaza u kabinu ili šira kuhinja s radnom površinom do kabina.

Fiksni T-top od 16 četvornih metara izrađen je od krutog i laganog ugljičnog vlakna i ide od kokpita do blagovaonice. Pokrov se može proširiti na krmu s produžnim biminijem koji se može ugraditi s električnim mehanizmom integriranim u gornji dio T-topa ili s ručnim sustavom. Noću je osiguran vanjski sustav rasvjete za uživanje u romantičnoj atmosferi u cijelom prostoru kokpita.

INTERIJER

Plan interijera je jedinstven i od ključnia prodajna točka marke Pardo: na Pardo 50 možete pronaći širok otvoreni prostor s dvije kabine. Postoji i mogućnost ugradnje skiper kabine / treće kabine, što je i glavna značajka ovog modela. Ali ne samo to, kao opcija, postoji i mogućnost ugradnje pregrade između dvije kupaonice kako bi se stvorio pravi vlasnički apartman u velikoj kabini za maksimalnu privatnost na brodu. Interijeri, s visokim stropom, u srž je DNA ovog brodogradilišta: bezvremenski krojač elegancije izrađen od strane stručnih majstora. Linije i profinjeni namještaj pojačani su preciznim izborom drva i pažnjom prema detaljima koji Pardo 50 čine pravom izvrsnošću Made in Italy dizajna i brodogradnje. Značajna je veličina  kabine vlasnika: bračni krevet s spremištem ispod madraca, ormar u punoj visini i uzglavlje s odvojenom kabinom za tuširanje te nekoliko skladišnih prostora. U kabini za goste možete pronaći mnoge ormariće i ladice, dva odvojena kreveta i kabinu s integriranim tušem. U kabini se nalaze i dva ulaza: jedan iz kabine i jedan iz hodnika. Sve boje i materijali mogu se prilagoditi željama vlasnika. Pardo 50 je prava jedinstvena ikona u ovom segmentu plovila. Napredne tehnologije na brodu povezane su s dizajnom, elegancijom, kvalitetom i mogućnošću kustomizacije – značajkama koje pripadaju DNK-u Cantiere del Pardo.

SPECIFIKACIJE

Model: PARDO 50
Projekt: Zuccheri Yacht Design
Dizajn: Zuccheri Yacht Design & Cantiere del Pardo Builder: Cantiere del Pardo CE Category: A
Graditelj: Cantiere Del Pardo
Ukupna dužina (LOA): 14.95 m
Ukupna dužina s proširenom platformom: 16.25 m
Širina: 4.95 m
Gaz: 1.23 m
Kapacitet osoba: 12 A / 16 B / 20 C
Istisnina: 14.9 ton Approx
Motori:

2 x Volvo IPS 600 (2 x 435 HP)

2 x Volvo IPS 700 (2 x 550 HP)

2 x Volvo IPS 800 (2 x 600 HP)

Kapacitet goriva: approx. 2.000 lt
Kapacitet vode: approx. 450 lt
CE kategorija: A
Brošura: Preuzmi
Specifikacije: Preuzmi

BOJE

Ukoliko imate pitanja o PARDO 50 modelu budite slobodni kontaktirati nas

Nazovite +385 (0)91 72 71 866 pošaljite E-mail na info@alb.hr ili popunite formular

Adria Luxury Boats d.o.o. može prikupiti moje podatke, ime i prezime i e-mail adresu, kako bi me mogli kontaktirati vezano za moj upit.
Pročitao sam i slažem se s Pravilima o privatnosti.
PRISTAJEM

2019-02-04T18:01:38+01:00
Open chat