SAVRŠENO ISKUSTVO ZA GOSTE

Zaštita

Zaštita od vjetra, kiše i kapljica s mora ključni je element za održavanje ugodnosti gostiju. Iguanin inovativni dizajn je jednostavan, pametan i učinkovit. Uredno spreman iza naslona, zaklon se može postaviti u 4 moguća položaja i štiti goste u svim uvjetima.

Pristupačnost

Prvo iskustvo pri ukrcaju na ovaj zapanjujući tender je prostor i prijatan izgled. Sjedala su raspoređena kako bi pružila privatnost i udobnost svim gostima.

Udobnost

Amfibija nije samo u održavanju stopala suhim, već u sigurnom izlasku na obalu. Sjedala u Day Limo izdašno su proporcionalna. Sklopivi nasloni za ruke i integrirani držači za čaše ergonomski su dizajnirani. Kada se pospremi, glavni prostor za sjedenje ugodno će smjestiti dodatna 2 gosta. Sjajna mogućnost ugodnog dočeka 12 gostiju.

OLAKŠANO POSTUPANJE POSADE

Prostor za sve

Tender za superjahtu mora biti prostran za goste, ali i kompaktan da stane u garažu jahte. Na samo 1,75 metara visine, Iguana Day Limo odgovara čak i najmanjoj garaži superjahti.

Skladištenje

Ladice ispod sjedala za goste omogućuju spremanje cipela i osobnih stvari, dok u prtljažnik na prednjoj palubi stane 6 kofera. Klizni hladnjak na konzoli osigurava da su pića uvijek rashlađena i lako dostupna.

Stabilnost i sigurnost

Ergonomski postavljeni rukohvati. Spoj luksuza sa sustavom mobilnosti Iguana Day Lima čini dolazak na plažu besprijekornim. Bočni pristup dizajniran je za sve vrste jahti i marina od visokih pristaništa do plivačkih platformi. Ukrcaj na Iguanu dobro je osmišljen zbog lakoće i sigurnosti.

Održavanje

Daljinska dijagnostika i 3 godine punog jamstva. 24-satna pomoć oko servisnog paketa Iguana.

SPECIFIKACIJE

Dužina: 9.20 m / 30′

Širina: 2.75 m / 9′

Težina: 3 000 kg / 6 614 lbs

Maksimalna visina: 1.75 m / 5’9”

Kapacitet: 12 gostiju + 2 osoblje

Maksimalna brzina: 40 kts

Spremnik goriva: 380 L

Maksimalna brzina na kopnu: 7 kmh / 4.4 mph

Maksimalna snaga: 600 HP

Brošura: Preuzmi

Ako imate pitanja o plovilu IGUANA DAY LIMO slobodno nas kontaktirajte

Nazovite +385 (0) 91 72 71 866, pošaljite e-mail na info@alb.hr ili ispunite obrazac

Adria Luxury Boats d.o.o. može prikupiti moje podatke, ime i prezime i e-mail adresu, kako bi me mogli kontaktirati vezano za moj upit.
Pročitao sam i slažem se s Pravilima o privatnosti.
PRISTAJEM