27Solano

Svojim klasičnim retro stilom, lakim upravljanjem i nenadmašnim performansama po kojima je Windy poznat, novo sportsko plovilo 27 Solano zamišljen je da oponaša uspjeh legendarne Zonde.

U srži Windyjevog DNA, Solano slavi plovidbu ‘povratka ka osnovama’, udobnošću i stilom 21. stoljeća, s naglaskom na veliki kokpit, velik trup i izvrsno upravljanje. Ovo je čist, sveden na neophodno, Windyjev sportski brod inspiriran plovilima koja su građena u šezdesetim i sedamdesetim godinama s udobnošću, dizajnom i tehnologijom 21. stoljeća.

Koncipiran prvenstveno kao plovilo za dnevne boravke, ima praktičnu dvokrilnu kabinu i pretinac za glavu pod prednjim kormilom. Njegov dubok i siguran kokpit je jednostavan i svestrana, s pomičnim krmenim sunčalištem koji se lako može zaštititi novim krovnim sustavom ili bimini suncobranom. Kao takav, privući će kupce na svim tržištima – od kratkih, ali slatkih ljeta Skandinavije do hladnih jezera Švicarske i vrućih mjesta Mediterana.

Dizajniran oko jedne instalacije motora, s izborom od + 300 KS benzinskih ili dizelskih pogona, Solano ima napredni dubok V-trup dizajniran u tvrtci Hans Jørgen Johnsen koja pruža vrhunsku izvedbu, besprijekorno čuvanje i najveću brzinu od preko 40 čvorova.

SPECIFIKACIJE

Dolžina: 8,24 m
Širina:  2,60 m
Višina: 2,18 m
Teža: 2 800 kg (uključujući motor)
Rezervoar za gorivo: 330 L
Kapaciteta za svežo vodo: 80 L 
Kapaciteta sive vode: 80 L
Ležišča: 2 osobe
CE klasifikacija: B
Arhitekt: Hans Jørgen Johnsen
Specifikacije: Download
Motorji:

D4 300 DP

V8 350

Brošura: Download

Če imate kakršnakoli vprašanja o modelu Windy 27 Solano, se obrnite na nas

Pokličite +385 (0) 91 72 71 866 pošljite e-mail na info@alb.hr ali izpolnite obrazec

Adria Luxury Boats d.o.o. lahko zbirajo moje podatke, ime in e-poštni naslov, da se lahko obrnem v zvezi z mojo poizvedbo.
Prebral sem in se strinjam s Politikom privacije.
SOGLAŠAM

2018-03-22T23:17:06+01:00
Open chat