27Solano

Svojim klasičnim retro stilom, lakim upravljanjem i nenadmašnim performansama po kojima je Windy poznat, novo sportsko plovilo 27 Solano zamišljen je da oponaša uspjeh legendarne Zonde.

U srži Windyjevog DNA, Solano slavi plovidbu ‘povratka ka osnovama’, udobnošću i stilom 21. stoljeća, s naglaskom na veliki kokpit, velik trup i izvrsno upravljanje. Ovo je čist, sveden na neophodno, Windyjev sportski brod inspiriran plovilima koja su građena u šezdesetim i sedamdesetim godinama s udobnošću, dizajnom i tehnologijom 21. stoljeća.

Koncipiran prvenstveno kao plovilo za dnevne boravke, ima praktičnu dvokrilnu kabinu i pretinac za glavu pod prednjim kormilom. Njegov dubok i siguran kokpit je jednostavan i svestrana, s pomičnim krmenim sunčalištem koji se lako može zaštititi novim krovnim sustavom ili bimini suncobranom. Kao takav, privući će kupce na svim tržištima – od kratkih, ali slatkih ljeta Skandinavije do hladnih jezera Švicarske i vrućih mjesta Mediterana.

Dizajniran oko jedne instalacije motora, s izborom od + 300 KS benzinskih ili dizelskih pogona, Solano ima napredni dubok V-trup dizajniran u tvrtci Hans Jørgen Johnsen koja pruža vrhunsku izvedbu, besprijekorno čuvanje i najveću brzinu od preko 40 čvorova.

SPECIFIKACIJE

Dužina: 8,24 m
Širina:  2,60 m
Visina: 2,18 m
Težina: 2 800 kg (uključujući motor)
Spremnik goriva: 330 L
Svježi kapacitet vode: 80 L 
Sivi kapacitet vode: 80 L
Ležajevi: 2 osobe
CE klasifikacija: B
Arhitekt: Hans Jørgen Johnsen
Specifikacije: Preuzmi
Motori:

D4 300 DP

V8 350

Brošura: Preuzmi

Ukoliko imate pitanja o Windy 27 Solano modelu budite slobodni kontaktirati nas

Nazovite +385 (0)91 72 71 866 pošaljite E-mail na info@alb.hr ili popunite formular

Adria Luxury Boats d.o.o. može prikupiti moje podatke, ime i prezime i e-mail adresu, kako bi me mogli kontaktirati vezano za moj upit.
Pročitao sam i slažem se s Pravilima o privatnosti.
PRISTAJEM

2018-03-11T14:25:50+01:00
Open chat